Obres I Promocions Alpens S.l.

Sin opiniones - Opinar
¡Pide tu presupuesto gratis ahora!

Acerca de Obres I Promocions Alpens S.l.

Obres i Promocions Alpens S.L. és una empresa dedicada al món de la construcció desde fa més de 100 anys. És una empresa familiar que ha anat passant de pares a fills de la família ARBOIX, anant canviant de nom durant els anys però dins de la mateixa familia. Ens dediquem bàsicament a la reforma, rehabilitació i construcció d'obra nova. El nostre tret destacat és els acabats d'alta qualitat, la serietat i la capacitat de trobar les millors solucions al millor preu de qualsevol encàrrec que ens facin, ja que disposem d'arquitectes tècnics a dins de l'empresa.

Situats a la comarca d'Osona, al poble d'Alpens, però tocant a les comarques del Ripollès i Berguedà, la nostra activitat es concentra entre aquestes tres comarques. Tot i així no ens és cap problema traslladar-nos, ja que hem treballat a Barcelona, Sabadell, Osca, Platja d'Aro, La Pobla de Lillet,...

Tenim molta experiència en rehabilitació i restauració de immobles de pedra vella, masies, cases pairals, teulats de teula vella, restauració d'interiors de cases de pagès ..., ja que el nostre poble i els entorns ens porten a una edificació d'aquestes característiques. Per altra banda també construïm edificacions d'obra nova amb les últimes tendències de construcció.

Ens intentem ajustar al màxim en els pressupostos i intentar portar un control de l'obra realitzant Certificacions mensuals per tal que el client sàpiga exactament el què li costa l'obra. Si ha de fer una reforma, rehabilitació, o vol construir no dubti de contactar amb nosaltres i li farem un estudi i pressupost sense compromís, estem segurs que tant la nostra feina com els nostres preus el convenceran.

Otras empresas relacionadas

Certificaciones

Este profesional aún no ha enviado documentación acreditativa para activar ninguna certificación.

Servicios

Zonas de servicio de Obres I Promocions Alpens S.l. (Barcelona)

  • Vic

Obres I Promocions Alpens S.l. aún no tiene ninguna opinión. Sé el primero en opinar

Opina sobre Obres I Promocions Alpens S.l.

Describe tu experiencia con Obres I Promocions Alpens S.l. y ayuda a otros usuarios a elegir a los mejores profesionales.

Elige de 1 a 10 tu valoración global de esta empresa.
Resume el trabajo realizado en una frase.
¿Qué debería escribir en mi opinión?

Cuéntanos el servicio o trabajo que te ha facilitado la empresa. Puedes hablar de su trato, ejecución, plazos, limpieza, etc.

No incluyas direcciones, emails, teléfonos, y por favor, evita insultos o amenazas.
Introduce tu nombre.
No se mostrará en el comentario.