Solicitud online realizada en 08100 Mollet del Vallés (Barcelona) en Reformas Oficinas

Benvolguts srs. Som l’ empresa municipal per a la formació ocupacional i l’Ocupació, SL (emfo), societat mercantil de capital íntegrament municipal de l’Ajuntament de mollet del vallès. Ens dirigim a vds. Per proposar que ens presentin una oferta per l’execució d’unes obres de reforma i adaptació dels accessos, escales i lavabos d’un edifici municipal que hem de tenir enllestides abans del 15 de setembre de 2016, i amb un pressupost màxim de 30. 177 euros. Si esteu inicialment interessant i voleu tenir accés al projecte, amidaments, pressupost màxim, fotografies i plànols; i s'escau concertar visita, podeu contactar amb: Manel rodríguez salgado Responsable del servei econòmic i financer d’emfo Telf. : 93 570 51 60 // 646 95 33 65 Aquest contracte estarà regulat per les instruccions internes de contractació d’aquesta empresa municipal per a la formació ocupacional i l’Ocupació, SL, com a contracte menor, i seguirà el procediment d’adjudicació directa per raó de l’import a l’oferta econòmicament mes avantatgosa. Cordialment, .

Trabajo a realizar
Reforma Oficina
Fecha estimada del proyecto
Lo antes posible
Preferencia
El mejor precio
¿Medidas de la oficina?
Entre 56 y 100 m2

Solicitudes similares a reforma i adaptació dels accessos, escales i lavabos d’un edifici municipal (emfo-mollet del vallès) en Mollet del Vallés (Barcelona)

Otras categorías
Registrate
¿Eres un profesional?

Contacta al instante con personas que buscan en tu zona a profesionales expertos en construcción, reformas, instalaciones, mudanzas, arquitectos, etc.